Het Ecuadoriaans toeter-vertaalwoordenboek: in de krant!

Jawel, mijn 'Ecuadoriaans toeter-vertaalwoordenboek¨ heeft deze week weer de krant gehaald :).

Wederom een oplage van 8.100, en samen met facebook (een steeds maar groeiende vriendenlijst waarin steeds meer windstreken vertegenwoordigd zijn), waarbenjij.nu (een verrassende 5.000 views erbij sinds het project begon :D) en alle andere blogs (op mijn eigen website, hier op wereldsupporter, wereldwijzer, lonelyplanet, travelforum ...), worden mijn verhalen steeds een beetje meer gelezen over de hele wereld :).

Wie nu benieuwd is naar of zich wil verdiepen in de Ecuadoriaans toeter-communicatie: ik heb die blog hier een tijdje geleden gepost, dus zoek ´m gerust even op!

Groetjes uit Quito, waar gestaag door wordt geschreven nu de regen elke middag met bakken uit de hemel komt ;D

Voor mijn project Imagine all the people werk ik in 2,5 jaar in verschillende landen als vrijwilliger en schrijf ik minstens elke maand een stukje over mijn ervaringen in verhaal-vorm. Op die manier wil ik proberen om mensen met elkaar in contact te brengen, om hun blikveld een beetje te verruimen zodat ze zich wat meer bewust worden van hun eigen positie in die wereld. Via verschillende media probeer ik zo de doelen van het project te bereiken: de wereld een beetje beter maken en anderen inspireren om op hun manier hetzelfde te doen.

Wil je meer weten over dit project (wat doe ik precies, waarom en hoe) wil je weten wie ik eigenlijk ben, of wil je me volgen (met álle foto´s bij mijn verhalen) kijk dan eens op: httpspublic://blog/imagine_all_the_people_forum_15_okt_0.jpgnellyontour.wordpress.com/ of vind project Imagine all the people op facebook. www.facebook.com/pages/Project-Imagine-all-the-people/210147532462086 Groetjes uit Ecuador!

Contributions, Comments & Kudos

Hey Nelly! Gefeliciteerd! Ik

Hey Nelly! Gefeliciteerd! Ik heb eindelijk de "Volg deze blogger" knop ontdekt, dus nu weet ik zeker dat ik 100% op de hoogte blijf! Je bent goed bezig! Je wordt nog beroemd zo! =D

Re: Hey Nelly!

Ha Dennis! Wauw, ik dacht dat je die knop allang gevonden had omdat je zo trouw de blogs volgt :D ... goed om te weten dat je nu echt ¨aan boord¨ bent, dankjewel voor je berichtje weer! Nelly schrijft gewoon nog even door :)

Leuk dat je zo veel succes

Leuk dat je zo veel succes heb met je werk! Goed om te zien hoeveel mensen hun interesse tonen.

Re: leuk dat je zoveel succed

Hoi DJ! Ja, ik ben blij verrast door alle support, reacties en interesse van mensen die ik al dan niet ken :D En dat na 2 maanden, ik kan me nog niet voorstellen hoe het bereik over een jaar en twee jaar is als het zo doorgaat :) Dankjewel voor je berichtje, support maakt het extra leuk om te blijven schrijven en vrij willigen :P Groetjes uit Quito!

Inderdaad super goed bezig

Inderdaad super goed bezig Nelly! Nogmaals 8.100 ... pff ... echt gaaf :)
 

Re: inderdaad goed bezig

Dankjewel Katinka! Ja het is super van ze dat ze me elke maand een halve pagina laten vol schrijven zo lang als ik onderweg ben :). Dankjewel voor je reactie en groetjes uit een zonovergoten Quito (het is nog geen 2 uur... wanneer de regen komt :) )

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.