Image
WorldSupporter profile of Nelly2012
Image
Travel & Move: 
Ik heb vanaf september 2013 in Quito, Ecuador gewerkt voor CENIT, centro de la Nina trabajadora (zie blog) als straatkliniek coordinator.
Daarnaast hebben mijn ervaringen in Spanje (een jaar studeren in Cádiz) en Portugal (een half jaar Europees vrijwilligerswerk in Arcos de Valdevez), als deel van het dorp / de stad en de inwoners me geinspireerd om te reizen en vrijwilligerswerk te doen (Lees ook: Cádiz, een jaar binnen de muren van dreambubble city op nellekereckers.waarbenjij.nu )
Experience & Leisure: 
Muziek is mijn grote hobby: ik speel gitaar, zing en schrijf liedjes, en mijn speel- en luister repertoire gaan van pop/rock naar jazz/wereldmuziek, dansbaar tot singer/songwriter dingen, funky, hip o
f hippie... Vooral de ritmes en de melodieën in muziek uit Spanje, Portugal en Zuid-Amerika, vooral Brazilië en Argentinie vind ik leuk. In Spanje en Portugal heb ik met lokale (straat-)artiesten in bars, restaurants en op straat gespeeld. Taal is mijn tweede grote hobby: ik vind het heerlijk om nieuwe talen te leren of te verbeteren en ik schrijf ook graag. Daarnaast teken ik (moet ik meer doen!) en rijd ik motor. Fietsen is fijn en alle sporten met een bal vind ik leuk. Boeken lezen, naar het theater gaan, filosoferen en reizen gaan tussen de bedrijven door.
Learn & Develop: 
5e jaar geneeskunde Universiteit Leuven (Belgie). Gymnasium Christiaan Huygens College. TEFL-certificaat (Teaching English as a Foreign Language, 120 uur in-class, Sevilla)
Help & Change: 
Na maanden / jaren van voorbereiding ben ik in augustus 2013 aan mijn project Imagine all the People begonnen: ik ben naar Ecuador vertrokken om in 2,5 jaar in verschillende landen in Zuid-Amerika, Az
ie en Afrika als vrijwilliger te werken en elke maand een stukje over mijn ervaringen te schrijven. Het doel? Proberen om mensen met elkaar in contact te brengen, om hun blikveld een beetje te verruimen zodat ze zich wat meer bewust worden van hun eigen positie in die wereld. Zo probeer ik de wereld een beetje beter maken en anderen inspireren om op hun manier hetzelfde te doen. Inmiddels zijn de plannen zoals verwacht helemaal veranderd: ik ben in Ecuador blijven hangen, heb na 15 maanden werken even een pauze genomen om thuis te bezoeken en ik ga in september 2015 weer terug om mijn weg te vervolgen. Kijk voor meer info op: http://tinkywong.webnode.nl.
Work & Initiate: 
Als ik tussendoor in Nederland ben, werk ik in de zorg (ergens onderaan de voedselketen van de hiërarchie :P), ...
Vrijwilligerswerk: street clinic coordinator en Rescate de Calle volunteer bij CENIT in Quito, Ecuador (2013-2014 zie Millenium Dingen Doen) + Europees Vrijwilliger in Arcos de Valdevez, Portugal bij Asociacao de Juventud de Vila Fonche. (2005-2006).
My Favorite Content

Nothing found.

My Latest Activity