In de krant: dit-is-me-de-eerste-drie-dagen-in-Quito-opgevallen top 5

Er is vorige week weer een stukje van Project Imagine all the people in het weekblad Forum (oplage: 8.100 stuks) geplaatst! Elke maand kiest de redactie één van mijn verhalen uit... Kijk om het hele stuk te lezen in de lijst van mijn blogs hier op wereldsupporter! Ik schrijf intussen rustig door voor de volgende maand :)

Voor mijn project Imagine all the people werk ik in 2,5 jaar in verschillende landen als vrijwilliger en schrijf ik minstens elke maand een stukje over mijn ervaringen in verhaal-vorm. Op die manier wil ik proberen om mensen met elkaar in contact te brengen, om hun blikveld een beetje te verruimen zodat ze zich wat meer bewust worden van hun eigen positie in die wereld. Via verschillende media probeer ik zo de doelen van het project te bereiken: de wereld een beetje beter maken en anderen inspireren om op hun manier hetzelfde te doen.

Wil je meer weten over dit project (wat doe ik precies, waarom en hoe) wil je weten wie ik eigenlijk ben, of wil je me volgen kijk dan eens op: httpspublic://blog/imagine_all_the_people_forum_17_sept_0.jpgnellyontour.wordpress.com/ of vind project Imagine all the people op facebook. www.facebook.com/pages/Project-Imagine-all-the-people/210147532462086 Groetjes uit Ecuador!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.