Title: Brazil 2014: all for the show
Brazil 2014: all for the show

Brazil 2014: all for the show

Media of Nelly2012
Content categories
Check all content related to:
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Related content or attachment:
Brazil 2014: all for the show

Brazil 2014: all for the show

Yay, het onofficiele Brazilië 2014 lied is af! Nu hoef ik alleen nog maar te wachten tot de FIFA me belt om te vragen of ik donderdag op de opening kan komen spelen :P. Mijn doel voor Brazilië: 1000 views, 1000 mensen die het verhaal kennen van de Brazilianen die op zoveel manieren buitenspel zijn gezet, zodat ze weten wat er zich achter de schermen afspeelt. Ik ben niet tegen de wereldkampioenschappen, maar ik vind dat iedereen ervoor moet mogen kiezen om mee te doen... of niet.

Lees meer: "Brazilië 2014: zaken, oorlog en voetbal... it´s all in the game" op mijn blog: http://tinkywong.webnode.nl/news/brazilie-2014%3a-zaken%2c-oorlog-en-voetbal…-it´s-all-in-the-game/ )

Als jij óók mee wil doen: deel het liedje en help me om aan de 1000 te komen, omdat je het met me eens bent, omdat je het een leuk liedje vindt of omdat je niet wil dat jouw regering de volgende keer een snelweg op je huis bouwt als er een potje voetbal op wereldniveau gespeeld wordt. Dankjewel!

https://www.youtube.com/watch?v=MxRhXmSJP2A

Vond je het leuk om dit bericht te lezen? Laat het me weten met een duimpje omhoog en/of een reactie! Wil je weten wanneer ik een nieuw verhaal post, klik dan op de ¨volg deze blogger¨-knop onderaan... Thanks! :D

Voor mijn project Imagine all the people werk ik voor een paar jaar in verschillende landen als vrijwilliger en schrijf ik regelmatig een stukje over mijn ervaringen. Op die manier wil ik mensen met elkaar in contact brengen, ze nieuwsgierig maken en hun blikveld een beetje verruimen zodat ze zich wat meer bewust worden van hun positie in die wereld. Zo wil ik proberen de wereld een beetje beter te maken en anderen te inspireren om op hun manier hetzelfde te doen.
 
Doe mee! :D Like de facebook pagina, deel de verhalen of doe een donatie en ... nou ja, spullen kun je niet winnen, maar je wordt wel deel van deze "olievlek" van positieve bewustwording die dankzij jou een beetje groter wordt! Dat is ook een beetje winnen, toch? :P Alvast bedankt! (Facebook: www.facebook.com/pages/Project-Imagine-all-the-people/210147532462086 ) Groetjes uit Ecuador!
 
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1304
Check all content related to: