diapresentatie Peru / Goede doelen Loterij

Sinds een weekje ben ik nu terug in Nederland en gisteravond heb ik een feestje gegeven voor een kleinschalig groepje vrienden, met een diapresentatie op de televisie om te laten zien wat ik heb gedaan en in welke projecten ik heb gewerkt. Ook hebben we geskyped met mijn gastouders in Peru om het huis waar ik daar woonde te demonstreren en heb ik een stukje gedanst in mijn outfit van het Carnaval op traditionele muziek. Voor mijn vertrek richting Peru heb ik een loterij gehouden waarmee vrienden en familie gezamenlijk bijna 600 euro bij elkaar hebben gespaard! Dit geld heb ik gedoneerd in verscheidene projecten waar ik later nog over zal bloggen. De prijzen die er te winnen waren zijn souvenirs uit Peru, waaronder: * een t-shirt van Machu Picchu * een handgemaakt notitieboekje * een schoudertasje * een portemonneetje * een bieropener met een llama erop * een briefopener met een incagod erop * armbanden met allerlei kralen uit het dorp Pisac * een Condor fluitje wat werkt op een systeem van water * versierde pen uit het opvangcentrum Ccochahuasi voor zieke wilde dieren De prijswinnaars heb ik getrokken en allen krijgen hun prijsje opgestuurd!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Medy Pijper
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
11
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd