Image
WorldSupporter profile of Renee_Vercoulen17
Image
Travel & Move: 
Van 6 t/m 22 Juli 2013 ben ik met Worldmapping in Zuid-Afrika geweest en heb daar met 19 andere jongeren vrijwilligerswerk gedaan. Hier heb ik heel veel geleerd!
26 juli t/m 11 augustus 2014 ben ik ook met Worldmapping naar Brazilië geweest om met 19 andere jongeren vrijwilligerswerk te doen. In de toekomst hoop ik vaker vrijwilligers werk te kunnen gaan doen al dan niet in combinatie met mijn studie Verpleegkunde
Experience & Leisure: 
Veel vertellen over mijn reiszenin Zuid-Afrika en Brazilië! Ook help ik zo af en toe met informatieavonden die Worldmapping organiseert en doe ik wel eens wat voor de organisatie Hand in Hand Gambia.
Verder geef ik als vrijwilliger training bij een lokale Korfbalclub wat ik nu al 5 jaar met veel plezier doe.
Learn & Develop: 
Dit schooljaar ben ik weer begonnen aan een opleiding. Op het moment volg ik de opleiding HBO-Verpleegkunde aan Hogeschool Zuyd in Heerlen.
Uiteindelijk hoop ik in een van mijn laatste jaren met buitenlandse stage ook echt naar het buitenland te gaan. Mijn oude basisschool is nog steeds heel enthousiast over de reizen die ik met Worldmapping heb gemaakt en ook wordt ik nog regelmatig aangesproken als dat "meisje van Afrika en Brazilië" door leerlingen van mijn oud basisschool. Heel erg leuk!
Help & Change: 
Twee weken in Zuid-Afrika geweest om daar vrijwilligerswerk te doen bij verschillende projecten (die opgezet zijn door vrijwilligers).
Natuurlijk haal ik ook regelmatig Fairtrade chocolade (en andere fair trade producten). Ook ben ik twee weken in Brazilië geweest om daar vrijwilligerswerk te doen bij verschillende projecten van de organisatie Ibiss.
Work & Initiate: 
Ik werk bij een Komkommer/Tomaten bedrijf als teelt- en oogstmedewerker. Verder geef ik vrijwillig korfbaltraining bij HBSV.
My Latest Activity
Vakantiebeurs 2015 Utrecht

Hallo, Van 14- 18 januari vind weer de jaarlijkse vakantiebeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Zowel worldmapping als Be-More hebben hier een stand dus vanaf 14 jaar kun je hier terecht voor een hele unieke vakantie.  Op vrijdag 16 januari zal ik zelf ook aanwezig zijn bij de worldmapping s...

vrijwilligerswerk Brazilië met Worldmapping

Omdat de reis naar Zuid-Afrika zoveel indruk op mij heeft gemaakt was de beslissing om nog een keer met worldmapping op reis te gaan snel gemaakt. Er bood zich een nieuw land aan, Brazilië en de beschrijving erbij trok mij zo dat ik nadat ik nog geen 2 weken thuis was me alweer had opgegeven vo...

Vrijwilligerswerk Zuid-Afrika voor Worldmapping

In deze periode ben ik met de organisatie Worldmapping voor twee weken naar Zuid-Afrika gegaan. Niet alleen, nee, samen met 19 andere jongeren en twee expeditieleiders uit Nederland. In Zuid-Afrika hebben we verschillende projecten in en om Durban bezocht en hier geholpen waar nodig was. Moesten we ...