WorldSupporter Magazine of Renee_Vercoulen17

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Van 6 t/m 22 Juli 2013 ben ik met Worldmapping in Zuid-Afrika geweest en heb daar met 19 andere jongeren vrijwilligerswerk gedaan. Hier heb ik heel veel geleerd!
26 juli t/m 11 augustus 2014 ben ik ook met Worldmapping naar Brazilië geweest om met 19 andere jongeren vrijwilligerswerk te doen. In de toekomst hoop ik vaker vrijwilligers werk te kunnen gaan doen al dan niet in combinatie met mijn studie Verpleegkunde
Experience & Leisure: 
Veel vertellen over mijn reiszenin Zuid-Afrika en Brazilië! Ook help ik zo af en toe met informatieavonden die Worldmapping organiseert en doe ik wel eens wat voor de organisatie Hand in Hand Gambia.
Verder geef ik als vrijwilliger training bij een lokale Korfbalclub wat ik nu al 5 jaar met veel plezier doe.
Learn & Develop: 
Dit schooljaar ben ik weer begonnen aan een opleiding. Op het moment volg ik de opleiding HBO-Verpleegkunde aan Hogeschool Zuyd in Heerlen.
Uiteindelijk hoop ik in een van mijn laatste jaren met buitenlandse stage ook echt naar het buitenland te gaan. Mijn oude basisschool is nog steeds heel enthousiast over de reizen die ik met Worldmapping heb gemaakt en ook wordt ik nog regelmatig aangesproken als dat "meisje van Afrika en Brazilië" door leerlingen van mijn oud basisschool. Heel erg leuk!
Help & Change: 
Twee weken in Zuid-Afrika geweest om daar vrijwilligerswerk te doen bij verschillende projecten (die opgezet zijn door vrijwilligers).
Natuurlijk haal ik ook regelmatig Fairtrade chocolade (en andere fair trade producten). Ook ben ik twee weken in Brazilië geweest om daar vrijwilligerswerk te doen bij verschillende projecten van de organisatie Ibiss.
Work & Initiate: 
Ik werk bij een Komkommer/Tomaten bedrijf als teelt- en oogstmedewerker. Verder geef ik vrijwillig korfbaltraining bij HBSV.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content