Vliegticket

Hoihoi!

Vandaag kreeg ik een mailtje van Worldmapping dat de prijs van onze vliegtickets vast staat. Dit betekent dus dat onze tickets officieel vast staan! Maar ook dat de reis weer een stukje dichterbij komt! Ik heb er super veel zin in en nu het het ticket vast ligt word het nog een stuk realistischer.

Aanstaande zaterdag op 12 april hebben we ook eindelijk de eerste officiële voorbereidingsdag van Worldmapping. Deze zal net als altijd plaatsvinden in Utrecht. Op deze dag maak je kennis met je reisgenoten en reisleid(st)ers. Daarnaast doe je ook een aantal leuke activiteiten, deel je de verwachtingen die je hebt voor de reis maar ook worden er handige tips en trics i.v.m. de reis uitgewisseld. Nu hebben we van onze reisleidsters een specifieke opdracht gekregen voor aanstaande zaterdag. We moeten onszelf beschrijven in 5 woorden, maar dit mogen niet 5 van die basic woorden zijn zoals 'spontaan, actief, etc'. Nee ze willen echt dat we 5 woorden gebruiken die onszelf het beste beschrijven zoals 'boeken, armin van buren, etc.' Best een lastige opdracht vind ik zelf maar ik heb nog even de tijd om erover na te denken. Ben wel benieuwd naar de rest van de groep. In de whatsappgroep is het in ieder geval wel gezellig dus ik denk dat dat in het 'echt' ook wel goed zal komen!

Met nog maar een paar maanden te gaan loop ik wat betreft het geld inzamelen wel op schema ik moet nu echter wel bezig blijven maar dat komt wel goed (hoop ik). Vorig jaar voor mijn reis naar Zuid-Afrika had ik op een gegeven moment ook zo'n soort van dipje. Alles lijkt heel onrealistisch terwijl een deel van je weet dat het echt gaat gebeuren. Je blijft daarom ook bezig met acties al blijft het meestal bij ideeën en wanneer je het uitwerkt blijkt het niet zo makkelijk te gaan als je had verwacht. Dat is echt zo'n moment waar je jezelf even overheen moet zetten en ik ben blij dat dat mij vorig jaar al is gelukt want wat was Zuid-Afrika geweldig. Dit jaar gaat dat ook wel lukken en Brazilië zal ook geweldig worden daar heb ik alle vertrouwen in.

Hopelijk gaat de tijd snel en is het zo 26 juli. Dan begint mijn volgende wereld avontuur en oh wat heb ik er zin in!

Groetjes,

Renee.

ps. Ik heb zowel mijn site als facebook pagina een beetje ge-update. Neem er vooral eens een kijkje.
Site: (www.reneetobrasil.tk)
Facebook: (www.facebook.com/reneetobrasil)

Follow the author: Renee_Vercoulen17
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Renee_Vercoulen17
This content is used in bundle:
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]