bezig bijtje

Hallo!

De laatste tijd heb ik niet echt veel geblogd maar ik heb zeker niet stilgezeten.
Ik heb vooral aan de publiciteit van mijn reis naar Brazilië in 2014 gewerkt. Nu kom ik al in twee lokale kranten waar ik voor mijn reis naar Zuid-Afrika ook in heb gestaan. In een van de twee heb ik een hele pagina voor mezelf met echt een lifesized foto van mezelf. Best vreemd om jezelf zo groot in een krant te zien staan.

Ook interesseer ik me veel in een project wat een collega van mijn moeder in Gambia op heeft gezet: 'Hand in Hand Gambia' Ze hebben er onder andere al een school gebouwd. Nu doen ze mee met crowdfunding via de 1%club. Omdat het inzamelen van geld op het moment nog niet echt opschiet hebben ze mij gevraagd of ik ze misschien zou kunnen helpen de €3000 te bereiken. Ze doen mee met deze crowdfunding om geld in te zamelen om een waterput aan te leggen bij een van de scholen. Dit is natuurlijk heel belangrijk en sluit ook deels aan op hetgeen waarvoor Serious Request zich dit jaar inzette. Schoon water is zo belangrijk voor kinderen in ontwikkelings landen dat het een echte kwestie van leven of dood is. Wanneer er namelijk geen schoon drinkwater is is het aantal sterftegevallen veel hoger dan wanneer er wel schoon drinkwater is. Op het moment zitten ze op een bedrag rond de €163 maar ze streven naar een bedrag van maar liefst €3000. Hiervoor hebben ze alle hulp nodig!

Mocht je meer te weten willen komen over Hand in Hand Gambia dan zou ik zeker een kijkje nemen op hun site: (httppublic://blog/blerick_017_0.jpgwww.handinhandgambia.nl/)
Maar je kunt natuurlijk ook al meteen helpen om Hand in Hand Gambia hun doel van €3000 te verwezenlijken. Dat kan via de site van de 1%club: (httpspublic://blog/blerick_017_0.jpgonepercentclub.com/nl/#!/projects/handinhandgambiafarabakairaba)

Ik hoop dat ik hier een paar wereldsupporters of curieuze blog lezers enthousiast heb gemaakt voor dit project! Het is zeker de moeite waard en ook hun werk is hard nodig.

Groetjes,

Renee Vercoulen

Image
Follow the author: Renee_Vercoulen17
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Renee_Vercoulen17
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]