Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Tijdens mijn rondreis door Cuba heb ik er bewust voor gekozen om bij de lokale bevolking in huis te slapen in plaats van in een hotel.
Dit omdat ik zelf graag in contact kom met de lokale bevolking, maar ook om de lokale bevolking mee te laten profiteren van het toerisme. Daarom kies ik vaak ook voor lokale transportmiddelen om me te verplaatsen en tours waarbij de opbrengst naar de lokale bevolking gaat in plaats van naar de overheid.
Experience & Leisure: 
Tijdens mijn stage in Guatemala heb ik mij verdiept in de Latijns Amerikaanse cultuur door het bezoeken van typische, kleine mayadorpen en het kijken van films.
Thuis heb ik de film 'voces innocentes' en 'apocalypto' nog wel eens terug gekeken omdat deze films je een goed beeld geven van het (vroegere) leven in Latijns Amerika.
Learn & Develop: 
Zowel tijdens mijn basisschooltijd als mijn middelbareschooltijd heb ik meegedaan aan verschillende projecten.
Zo deed ik op de basisschool meerdere malen mee aan 'zwemmen voor water' en op de middelbare school aan het project 'zipp your lip'.
Help & Change: 
Tijdens mijn study abroad in Buenos Aires heb ik naast mijn studie vrijwilligerswerk gedaan om kinderen en jongeren in een armer gedeelte van Buenos Aires te helpen met hun huiswerk.
Daarnaast werden er ook verschillende activiteiten georganiseerd zodat de kinderen en jongeren weer even konden genieten van het leven en leuke dingen konden doen.
Work & Initiate: 
Mijn droom is om in de toekomst voor een organisatie te werken die vrijwilligerswerk projecten in het buitenland organiseert.
Op die manier krijgen mensen de mogelijkheid de lokale bevolking te helpen, de taal te leren en de cultuur van een land te leren kennen. Op die manier wil ik graag bijdragen aan een betere wereld.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Latest Teaching Materials
My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content