Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik ben op vakantie geweest in Thailand, omdat mijn tante een Thaise is. Ik heb daar veel van de cultuur mogen proeven. Wat mij het meeste is bij gebleven, de monniken die bij de mensen thuis kwamen.
En de vele mooie tempels.
Experience & Leisure: 
Doordat ik geadopteerd ben uit Colombia vind ik adoptie erg interessant. Ook het opsporen van familieleden spreekt me aan dus kijk ik vaak naar Spoorloos.
Ik vind het soms raar om te zien hoe mijn geboorteland eruit ziet en dan vooral de achterstand wijken in Colombia. Omdat ik totaal geen idee heb van het land.
Learn & Develop: 
Op mijn basisschool verkocht ik spulletjes van mezelf. Voor een project in Ethiopië. En deden we veel sportspelletjes uit andere landen om de wereld te leren kennen.
Ook boden ons ook Djembé workshops aan, dit was op de middelbare school.
Help & Change: 
ik ben een van de twaalf studenten van Students for Uganda. Studerend aan de opleiding evenementenorganisatie & recreatie niveau 4. Dit is mijn laatste jaar.
Onze klas kwam in contact met Be More, zij gaven ons informatie over de projecten die ze hebben lopen in Afrika. Een van die projecten is “Lwengo”. En dat gaan wij doen, wij gaan met 12 leerlingen en 3 leraren naar Uganda om daar te gaan helpen op scholen en watertanks bouwen (1 watertank kost €800,-).
Work & Initiate: 
Ik werk voor de Holland Evenementen Groep, en vorig jaar was er een Benefiet Concert met Nick en Simon, voor Edukans. Zelf heb ik die dag gewerkt zo heb ik op de dag zelf meegeholpen aan het project.
Mijn werk verkoopt als uitje Edukans Challenge. Het bedrijf kan door middel van activiteiten geld inzamelen dat vervolgens gaat naar Edukans.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters