Afsluiting van mijn wereldsupporter periode!

Nu ik mijn periode als millenniumdoener heb afgesloten gaat er niets veranderen. Ik denk er nog steeds aan, het zal altijd als een groot stuk bij me blijven. Niet alleen deze ervaring maar ook wereldsupporter. Het is niet zo dat nu ik deze periode heb afgesloten, ik mijn leven totaal anders ga invullen. Elke dag toon ik nog wereldsupporter gedrag, ik denk over dingen na, laat de kraan minder hard en lang lopen en ik douche vaak korter. Ik praat graag over mijn avontuur en heb wekelijks contact met de chauffeur in Uganda. Zo blijf ik ook hier op de hoogte van wat er daar gebeurd. Ik kijk terug op een hele fijne tijd, voor de reis en na de reis. Ik heb deze blog express bewaard tot aan de laatste dag. Dit is natuurlijk de laatste dag van 2013 maar ook sluit ik het jaar af waarin ik de reis heb gemaakt. 2014 staat voor de deur maar al mijn herinneringen neem ik zeker mee naar de jaren die komen gaan!

het verlaten van iets en het andere aangaan, maar toch blijven de herinneringen altijd bij je.

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: juanita
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Supporting content
Afsluiting van mijn wereldsupporter periode!
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]