De wereldsupporter film.

Ik weet eigenlijk niet of de film die ik heb gezien een wereldsupporter film is. Maar waar ik graag over wil vertellen is de film: Last King of Scotland. Deze film heb ik gekeken voordat ik naar Uganda vertrok, of dit een slimme keuze was weet ik niet. Deze film zou mij een beeld geven van Uganda die niet erg veilig was. Natuurlijk is de film allang geleden gemaakt en gebaseerd op het verleden. Toch heeft het een indruk op me gemaakt. De film liet niet alleen de afschuwelijke dingen zien van Uganda. Maar ook hele mooie dingen, de vrijwilligers die aan het werk waren, de kinderen die tevreden zijn met hele kleine dingen etc. etc. Ook liet het zien dat men wilde vechten voor vrijheid en niet langer een dictatuur wilde voor hun land.

Daarom heb ik deze film gekozen als wereldsupporter film.

Follow the author: juanita
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]