Wereldsupporter song!

De datum van onze wereldsupportersong avond staat vast. Het zal op 27 juni plaatsvinden op ROC Rivor.

Daarvoor heb ik deze song als wereldsupporter song, omdat deze zanger uitlegt wat hij allemaal in de wereld ziet. Hij denkt bij deze song niet aan wat er allemaal slecht is in de wereld. Maar meer over hoe mooi de wereld eigenlijk wel niet is. Door naar de kleine dingen te kijken die de wereld zo mooi maken. Dat doet mij denken aan vrijwilligerswerk door met die kinderen leuke dingen te doen laten we al hun zorgen even verdwijnen en laten we ze zien dat er ook mooie dingen zijn in de wereld. Over 18 dagen vertrek ik naar Uganda, Lwengo om daar vrijwilligerswerk te doen.
[https://www.youtube.com/watch?v=c9KHo9z86rA]

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of juanita
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.