De foto die de meeste indruk op mij heeft gemaakt

Natuurlijk zoals jullie al vaker bij andere blogs hebben gelezen: een keuze maken uit de meest indrukwekkende foto van de reis is lastig. Er zijn zoveel foto's die zoveel indruk hebben gemaakt op mij en die de realiteit van Uganda laten zien. Maar deze foto sprong ervoor mij uit.

Niet zozeer omdat het de realiteit laat zien. Deze foto laat zien dat er ook momenten zijn waarop moeders zich geen zorgen hoeven te maken of er eten is voor hun kinderen of omdat ze nog water moeten halen. Nee, even mogen ze genieten met elkaar en relaxen. Vaak maken we ons zorgen om de kinderen en dat moet ook. Maar ook de moeders zijn ook erg belangrijk. Zij hebben ook veel zorgen en willen het beste voor hun kinderen. Om ze zo bij elkaar te zien geeft me een warm gevoel. Daarom is dit voor mij geen indrukwekkende foto maar een die me nog lang is bijgebleven en me daadwerkelijk wat doet.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.