WorldSupporter Magazine of danakruk

Image

Supporter

My latest activities - My WorldSupporter CV - Notifications of new content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Voordat ik naar Malawi ging had ik qua reizen nog niet zoveel van de wereld gezien. Ik was dus bijvoorbeeld ook nog niet in landen geweest met totaal verschillende culturen, tradities etc.
Om naar Malawi te gaan was voor mij dus ook een behoorlijk groot verschil, ik had namelijk ook nog maar 2x gevlogen! Malawi was een groot avontuur en ik heb het als super mooi en indrukwekkend ervaren. Hierdoor weet ik dat ik nog meer van de wereld wil zien en later in mijn leven ook meer wil gaan reizen. Een mooi begin hiervan is de reisjes die ik voor school mag maken. Ik ben nu in de vijf jaar die ik op het VWO zit al op zes reisjes geweest. In de eerste ben ik dichtbij gebleven; toen was het Friesland. In de tweede mocht ik naar Engeland, in de derde naar Ierland, in de vierde naar België, Frankrijk én Malawi. Hier ben ik ontzettend blij mee en trots op! Het is namelijk niet alleen voor de leuk maar ik leer er ook wel degelijk van. In mijn vijfde leerjaar mag ik op stage naar Washington D.C.... Ontzettend spannend, over minder dan 3 weken vertrek ik op weg naar Amerika!
Experience & Leisure: 
Op TV vind ik documentaires uit het buitenland heel interessant om te zien. Je steekt er altijd wat van op! Ik vind Afrikaanse muziek erg leuk om naar te luisteren.
Ook ben ik dol op Chinees en Afrikaans eten. Ook heb ik natuurlijk voor Malawi veel van mijn vrije tijd besteed aan het inzamelen van geld voor mijn expeditie. Na mijn expeditie heb ik ook een enorme liefde gekregen voor Afrikaanse muziek, met Azonto als expeditielied zowat! Toevallig dat enige tijd hierna de Afrikaanse hippe liedjes veel gespeeld werden in Nederland, dus ik was razend enthousiast!
Learn & Develop: 
In de eerste klas van de middelbare school stond tijdens een WAO (Week Ander Onderwijs) alles in het teken van Afrika.
We hebben Afrikaans gedanst, gekookt en zelfs Afrikaanse muziek gemaakt, met djembés en al! Ook liep mijn expeditie naar Malawi met Worldmapping natuurlijk via school. Doordat ik uitgekozen ben voor deze expeditie heb ik een ontzettend mooie reis mogen maken. Ook ga ik in april 2015 voor school op stage naar Washington D.C., Amerika!!
Help & Change: 
Ik ben Dana Kruk en ik ben van 22 februari t/m 9 maart 2014 op expeditie naar Malawi geweest.
Ik heb meer geleerd over andere culturen, hoe het is om in een ontwikkelingsland op te groeien en ik heb iets gedaan voor de lokale bevolking.
Work & Initiate: 
Toen duidelijk was dat ik mee mocht naar Malawi met Worldmapping, werkte ik nog niet.
Om de reissom bij elkaar te krijgen heb ik toen vrij snel een baantje gevonden bij de America Today: een ontzettend leuke winkel! Op de kassa staat een potje waar mensen geld in kunnen doen, dit gaat naar het Rode Kruis in derdewereldlanden. Zo draagt de winkel waar ik werkte dus ook bij aan het goede doel. En ja; werkte, inderdaad, ik werk er momenteel niet meer.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer Jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Supporters of Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content