I cannot wait...!

Hi all :)

Zoals ik in een vorige blog al vertelde, ga ik dit jaar naar Washington DC met een hele goede vriendin van mij. 28 april vertrekken we op stage naar Amerika, heel spannend! Met dat ik dit typ besef ik me dat het nog maar 16 dagen is voordat we vertrekken; een ruime 2 weken dus!

Het wordt een enorm leuke reis, daar ben ik zeker van. Voor nu is het vooral nog veel regelen en leuke activiteiten plannen, maar vlak voor vertrek kan ik hopelijk wel echt genieten van het feit dat we zover gaan reizen. Het is mijn tweede keer buiten Europa, Malawi was de eerste keer. Voor nu dus een kleine update, misschien dat ik als ik in Amerika ben wel eens een berichtje post, ook al is dit natuurlijk niet mijn reisblog.

Wat wel thuishoort op deze blog is het delen van mijn happiness dat ik dit allemaal kan doen. Ik heb de smaak van het reizen te pakken gekregen mede door mijn expeditie naar Malawi, en besef me nu ook wel goed dat niet iedereen zo'n reis kan maken. In Malawi is onze lokale expeditieleider Joy nog steeds hard bezig met het verzamelen van geld voor zijn reis naar Nederland. Daar is hij nu al zo lang voor aan het sparen, en hier heeft hij ons veel over verteld toen we er waren vorig jaar. Via recente expedities van Worldmappers heb ik te horen gekregen dat hij er bijna is met zijn geld, dus hopelijk duurt het niet lang voordat we Joy naar Nederland kunnen halen. Joy is een prachtig persoon met een helder doel voor ogen, ik hoop heel erg dat hij het red om in Nederland te komen en een andere kant van de wereld kan zien. Dat mensen uit onderontwikkelde delen van de wereld zo hard hun best doen om iets te bereiken waarvoor ik deels gesponsord word door mijn ouders is confronterend. Het maakt me wel des te meer bewust van hoe blij ik ermee moet zijn.

Voor nu vooral veel blijdschap en excitement met de voorbereidingen (including travel guides of course), ik kan niet wachten tot 28 april!!

Thanks for reading!

Liefs Dana

 

Image
Follow the author: danakruk
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: danakruk
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]