Informatieavond Worldmapping op Dorenweerd College

Lieve allemaal,

Ik ging met de eerste expeditie mee van het Dorenweerd College in samenwerking met Worldmapping. Nu is dat zo goed bevallen dat er een volgende expeditie wordt georganiseerd op de school! Dit vind ik natuurlijk ook leuk, ik ben benieuwd welke groep er in onze voetsporen mag treden. Ik was op de informatieavond van deze expeditie aanwezig samen met een paar reisgenootjes. We hebben vragen beantwoord, onze ervaringen gedeeld en hopelijk heel veel mensen geïnspireerd! Het was super leuk om weer herenigd te zijn met wat expeditiegenootjes maar het leukste was natuurlijk om je verhaal te mogen doen. Je merkt dat mensen vol vragen zitten, dit herken ik van mezelf op de eerste informatieavond. Ik wilde heel veel weten, maar was ook een beetje beschaamd om sommige dingen te vragen. Ik heb in ieder geval veel mensen met mijn eigen ervaring een stukje op weg geholpen en ik hoop natuurlijk dat dit heeft geleid tot veel aanmeldingen voor de nieuwe expeditie!

Dit soort momenten zijn toch net iets anders dan ''gewoon over je expeditie vertellen''. Normaal deel je je verhaal met familie, vrienden en kennissen. Nu krijg je een microfoon in je handen gedrukt en moet je even voor een zaal gaan staan praten. Eigenlijk ben ik niet zo fan van presenteren en de volle aandacht op mijzelf, maar in dit geval maak ik een uitzondering! Je merkt dat mensen je verhalen waarderen en het is leuk als je vragen naar verwachting kan beantwoorden.

Liefs Dana

Image
Follow the author: danakruk
More contributions of WorldSupporter author: danakruk
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]