Photo
Title: Schrijfster in wording...?
Schrijfster in wording...?

Schrijfster in wording...?

Media of danakruk
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
Schrijfster in wording...?

Schrijfster in wording...?

Lieve allemaal,

Een paar blogs geleden liet ik al weten dat ik mijn ervaringen wilde delen door middel van het opschrijven van mijn verhalen. Dit plan is in actie gezet en was een succes! Ik kreeg een tijdje terug een mailtje van Worldmapping dat www.AfrikaNieuws.nl altijd op zoek is naar mooie verhalen en foto's. Al meerdere Worldmappers zouden er een artikel geplaatst hebben en het is makkelijk om een groot publiek te bereiken. Nou, kan het nog beter? Ik wil schrijven en met veel mensen mijn ervaringen delen. Ik besloot dus contact op te nemen met AfrikaNieuws en zo kwam mijn artikel op de site. Ik deelde het op mijn social media, Worldmapping zag dit en vond het zo leuk dat ze besloten het ook te delen op hun Facebook én Twitter. Bij deze zal ik ook nog even het linkje delen: httppublicpublic://blog/afrikanieuws_artikel_2_0.jpgblog/afrikanieuws_artikel_0_0.jpgwww.afrikanieuws.nl/met-worldmapping-naar-malawi/

Suuuper dat ik dit heb mogen schrijven en posten! Een site als AfrikaNieuws is een online magazine over Afrika en al sinds 2006 een van de eerste en meest inspirerende. De mensen die mijn artikel zullen lezen hebben een grote passie voor Afrika en zijn dus mijn perfecte doelgroep. Ik heb in mijn artikel een reisverslag verwerkt maar ook mijn gedachten en bevindingen op papier gezet. Ik kreeg reacties dat mensen veel van mijn enthousiasme herkennen en dat ze het leuk vonden om mijn verhaal te lezen. Daar word ik blij van, positieve reacties!

Ik denk dat dit een mooi begin is om meer te gaan schrijven. Zoals bij alles moet je klein beginnen, en dit artikel is een goeie eerste stap! Ooit heb ik een keer iets geschreven over je eigen boek publiceren bij Bol.com. Misschien ga ik me daar wel wat meer in verdiepen! Schrijven maakt me namelijk ook zeker heel vrolijk! :)

More contributions of WorldSupporter author: danakruk
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]