Eerste voorbereidingsdag nieuwe Malawigroep helpen!

Hi allemaal,

Wat was het super om hierbij te zijn! Ik ging helpen bij de eerste voorbereidingsdag van de nieuwe Malawigroep van mijn school. We kwamen rond 14u aan en het zou in totaal zo'n 2 uurtjes duren. We werden voorgesteld aan de nieuwe groep en we mochten meteen aan de slag; helpen met de quiz die ze moesten voorbereiden voor hun ouders! Dit hadden wij natuurlijk vorig jaar ook gedaan, dus het klonk ons zeer bekend in de oren. De deelnemers werden in groepjes verdeeld en kregen een onderwerp toegewezen. Wij werden om te helpen aan de groepjes toegevoegd. Zo hebben we ongeveer een uurtje achter de laptops gezeten en was er ondertussen wel een mooie quiz uitgekomen. Ondertussen werd er natuurlijk continu gekletst en werden er vragen gesteld.

Toen was het tijd om mijn fotoboek erbij te pakken! En wauw, wat vond iedereen dat leuk! Ik ben er zelfs ontzettend trots op en wil hem dus ook maar al te graag aan iedereen laten zien. Vooral aan de mensen die hetzelfde gaan meemaken natuurlijk! Hun reacties waren top, ze vonden het prachtig! Het is voor hun ook fijn dat ze nu bij veel dingen een beeld in hun hoofd hebben, zelf miste ik dat namelijk bij mijn eigen expeditie. Ik wist niet of het zou zijn als op tv in al die documentaires, of dat dat een vertekend beeld zou zijn? 

Vervolgens was het al weer tijd om te gaan, want de ouders kwamen er aan om naar de presentaties/quizzen van hun zoon/dochter te luisteren. Super, ik heb ook weer mijn steentje bijgedragen, en het voelt goed! Weer ietsje meer voldaan ging ik naar huis :)

Liefs Dana

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of danakruk
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.