Image
WorldSupporter Magazine of Stefanie_Huurnink
Image
Travel & Move: 
Reizen: Voorheen Europa, maar vorig jaar mijn grenzen verlegd richting Zuid-Afrika.
Experience & Leisure: 
Eens in het jaar komen er een lang weekend mensen logeren van verschillende nationaliteiten. Het is leuk om zo verschillende culturen te leren kennen en mensen een goede ervaring mee te geven.
Learn & Develop: 
Voor school heb ik verschillende activiteiten gedaan als de schoenendozen actie, sponsorloop acties, kaarsen/postzegels verkopen. Verschillende marktjes etc.
Help & Change: 
Verschillende activiteiten gedaan. Maar degene die mij het meest is bijgebleven is een 'Fancy fair' waarvan de opbrengst ging naar een goed doel in Zambia.
Inwoners van het dorp woonden daar en zouden bij terug komst het geld besteden voor met name de vrouwen daar. Dat was voordat ik begon, nu is mijn vrijwilligerservaring in Zuid-Afrika iets wat ik nooit zal vergeten.
Work & Initiate: 
Mijn (vorige) werkgever heeft hier en daar wel eens een project gesponsord.
My Latest Activity
23 december

23 december 23 december was het een jaar geleden dat ik door de deuren van de 'arrival' mijn liefste familie weer in de armen kon sluiten. Een poster en de vlag van Zuid-Afrika sierde de blije gezichten van familie en vriendinnen. Hoezeer ik  van mijn reis in Zuid-Afrika had genoten, wat was ik...