Sharing my story!

Aanstaande maandag mag ik de eerste jaars van mijn opleiding lekker maken met mijn verhaal! Aangezien ik voor de Minor International Health Studies van de Hogeschool Utrecht naar Zuid-Afrika ben gereisd leek het een van mijn docenten leuk om dit alvast te vertellen aan de eerste jaars die in het derde leerjaar hun minor zullen gaan volgen.

Hopelijk kan ik veel mensen enthousiast maken en overtuigen van het feit dat dit een super goeie combinatie is. Iets voor de wereld betekenen terwijl je het voor school kunt doen! Twee vliegen een klap..

Ook al offer ik er mijn vrije dag voor op, het maakt me niet uit, heerlijk om alles te kunnen vertellen en vragen te kunnen beantwoorden.

Be prepared!

Follow the author: Stefanie_Huurnink
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Stefanie_Huurnink
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]