The new you?

Hee wereldsupporters!

Laatst zei iemand tegen mij: "Je bent een wereldburger geworden." Totaal verast door dit openhartig compliment ging ik daar eens over nadenken. Die persoon die dat tegen mij zei merkte een verandering op in de manier waarop ik op dingen reageerde. Ze vond me echt positief veranderd! Leuk om te horen.. Maar ik merkte het zelf eigenlijk ook op. Ik denk veel meer na over de gevolgen van mijn acties voor andere mensen, en probeer anderen daar ook bewust van te maken!

Daarom ben ik wel benieuwd wat jullie om jullie heen merken van de veranderingen die je door hebt gemaakt! Hoe ben jij veranderd? Ben je veranderd? Hoe reageerd je omgeving op je? 

Lijkt me leuk om te horen! 

xoxo Stefanie 

Follow the author: Stefanie_Huurnink
More contributions of WorldSupporter author: Stefanie_Huurnink
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]