WorldSupporter Magazine of Miepje25

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Mijn reis naar Zuid-Afrika van 3 tot en met 19 augustus 2013 om vrijwilligerswerk te doen heeft veel indruk op mij gemaakt.
Ik vond het heel bijzonder om de lokale bevolking te ontmoeten en verschillende projecten te bezoeken. Ik heb echt mijn steentje kunnen bijdragen aan deze projecten en gezien hoe blij de lokale bevolking hiermee was. Deze reis was al met al echt een unieke ervaring.
Experience & Leisure: 
Ik heb veel interesse in andere landen, hun talen en culturen en heb een abonnement op 'OneWorld Magazine', een tijdschrift dat gaat over duurzame vraagstukken in de wereld en onze verbonden
heid met mensen wereldwijd. Ook heb ik in mijn vrije tijd via de mail uitleg gegeven voor Worldmapping over het Wereldsupporter traject en sta ik hiervoor onder andere vermeld op hun website.
Learn & Develop: 
Mijn school heeft om de twee jaar een actie die 'Going Global' heet. Een hele dag wordt in het teken gezet van geld inzamelen (door de leerlingen zelf) voor Edukans.
De school is op die dag omgebouwd tot een soort grote markt waar van alles te doen en te koop is. Op zo'n dag halen we met zijn allen wel een paar duizend euro op. Ook heb ik meerdere presentaties gehouden over mijn ervaringen in Zuid-Afrika, een daarvan was voor mijn maatschappelijke stage, en zat ik in het organisatieteam van de afgelopen Going Global actiedag.
Help & Change: 
Ik heb verschillende acties gedaan om geld op te halen voor mijn expeditie naar Zuid-Afrika. Zo heb ik op Koninginnedag 2013 op de vrijmarkt gestaan en heb ik verschillende donaties gekregen.
Tevens heb ik geld opgehaald door een collectebus en twee spaarpotten die bij twee supermarkten en de bakker in mijn woonplaats stonden. Verder heb ik kleine donaties gedaan aan Serious Request, Unicef (door middel van het Tap Project) en Edukans (door Going Global).
Work & Initiate: 
Op het moment werk ik niet.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters