Terug in Nederland!

Sawubona! (Hallo in het Zulu)

Inmiddels ben ik bijna drie weken terug in Nederland, nadat ik met Worldmapping twee weken lang in Zuid-Afrika ben geweest. Ik heb een ontzettend mooie tijd gehad: veel gedaan, gezien, geleerd, ervaren en erg veel foto's gemaakt ;)

Ook na mijn reis ga ik verschillende dingen doen om me in te zetten en ga ik verschillende keren vertellen over mijn ervaringen. Omdat ik in de vierde klas zit, moet ik een maatschappelijke stage doen. Ik heb op school geregeld dat mijn reis meetelt voor mijn stage. In oktober maak ik waarschijnlijk nog een verslag en houd ik een presentatie over mijn ervaringen in Zuid-Afrika. Verder heb ik geregeld dat ik ergens in het begin van 2014 op school een presentatie mag houden bij het keuzevak Zuid-Afrika, waarbij ik hopelijk anderen inspireer om zich ook op te geven voor deze reis.

Tevens wil ik me nog wat meer verdiepen over het land Zuid-Afrika en over ontwikkelingssamenwerking. Dit wil ik doen door er boeken over te lezen en documentaires over te bekijken.

Dit zijn enkele dingen die ik in de toekomst wil gaan doen. Dit is niet het enige, so stay tuned ;)

Salakahla! (tot ziens in het Zulu)

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Leuk om te zien dat je zo je

Leuk om te zien dat je zo je best doet! Veel blogs op deze site geven vaak tips voor documantaires om te bekijken!

Bedankt voor de tip! Ik zal

Bedankt voor de tip! Ik zal de blogs in de gaten houden :)

Salakahla!

Salakahla!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Miepje25
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1 3
Selected Categories