Mooie herinneringen

Mijn expeditie naar Zuid-Afrika is al bijna 11 maanden geleden, maar ik moet er nog vaak aan terugdenken. Vooral bij kleine dingetjes, zoals het horen van een bepaald liedje, een berichtje op Facebook van een mede-expeditielid of gewoon zomaar. Veel souvenirs en andere spulletjes die me aan Zuid-Afrika doen herinneren zitten in een letterbak die boven mijn bureau aan de muur hangt. Er zitten onder andere wat boekjes in met leuke plaatsen in Zuid-Afrika, armbandjes van de projecten Mother of Peace en Palm Tree en ansichtkaarten van Lesotho en Durban. Telkens als ik hiernaar kijk, ben ik weer even terug in Zuid-Afrika. Dan denk ik weer aan de verschillende projecten waar we hebben geholpen, de vreugde die en het verdriet dat we samen hebben gedeeld, hoe adembenemend mooi Lesotho (en Zuid-Afrika zelf natuurlijk ook) was en de fantastische mensen die ik heb ontmoet. Ik ben heel blij dat ik deze reis heb gemaakt en dat ik al deze ervaringen voor de rest van mijn leven bij me draag :) 

Image
Follow the author: Miepje25
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]