Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik heb in mijn leven drie verre reizen gemaakt. Ik ben naar Thailand, Zuid-Afrika en de Kaapverdische eilanden geweest.
In al deze reizen heb ik de cultuur goed ervaren en het waren stuk voor stuk schitterende reizen. Mijn mooiste ervaring was in Zuid-Afrika. We gingen daar rondreizen door heel het land waardoor we in aanrakingen kwamen met vele culturen. We zijn daar ook bij lokale mensen in hun hut geweest en we hadden daar gegeten. Dit was heel mooi omdat je goed de cultuur kan ervaren.
Experience & Leisure: 
Ik hou van buitenlands eten. Toen terug kwam van Thailand was ik helemaal weg van het Thaise eten. Elke keer als ik Thais eet dan denk ik terug aan die reis en hoe het daar was.
In Afrika heb ik veel muziek gehoord die mij erg aanspreekt. Het is vrolijke muziek die iedereen opvrolijkt, daarom vind ik die muziek zo mooi.
Learn & Develop: 
Op school hebben we al twee keer geld op gehaald. Dit hebben we gedaan tijdens de kerst- en paasviering.
Eerst hielden een paar mensen een praatje over wat we in Ghana gaan doen en wat we met het geld gaan doen. Daarna gingen we bij de uitgang staan en hebben we in totaal rond de 700 euro opgehaald. Maar we hebben de medeleerlingen ook wat geleerd over de cultuur in Ghana.
Help & Change: 
Een van mijn mooiste ervaringen is dat ik een paar jaar geleden naar de Kaapverdische eilanden ben geweest. Daar heb ik een dag bij een gastgezin gegeten, gedanst en gepraat.
Ik vond dit heel leuk en mooi om hun cultuur te ervaren. Ik ben lid van een kerk en daar praten we samen met andere jongeren over cultuur en geloof. Door deze gesprekken leer ik wat andere mensen denk over geloof. Ook let ik vaak op fairtrade producten omdat ik het belangrijk vind dat de lokale mensen een eerlijke prijs voor hun product krijgen
Work & Initiate: 
Ik werk bij een supermarkt en ik ben daar aangenomen omdat ik mijn salaris gebruik voor mijn reis naar Ghana. Ik werk dus voor het goede doel en daarom heeft mijn werkgever mij destijds aangenomen.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

My Latest Events

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters