terug in nederland

Terug in Nederland
Het is al een tijdje sinds ik thuis ben maar door een andere vakantie vlak na mijn reis naar Ghana had ik weinig tijd. De reis naar Ghana was zo veel meer dan dat ik had verwacht. De mensen waren daar erg aardig en het land mooier dan dat ik dacht. Wat ook erg leuk was is dat de groep goed klikte en iedereen zich fijn voelde. Hierdoor konden we nog meer ervaren. Eenmaal thuis gekomen merk ik dat ik nog elke dag bezig ben met de reis. Mijn ouders merken dat ik een beetje veranderd ben en dat ik niet meer zo moeilijk doe over eten of vieze dingen. Ook ga ik makkelijker met mensen met een andere cultuur om (dit merkte ik op vakantie) omdat ik dit ook veel in Ghana deed. Kortom ik heb veel geleerd en het heeft met zeker positief veranderd!

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: FlorisV
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
450