Verre reis deze zomervakantie

Omdat ik de vorrige vakantie naar Ghana ben geweest zijn mijn ouders nu geinspireerd om ook een verre reis te maken samen met mijn zus. Ik vind het leuk om nog een keer naar een ontwikkelingsland te gaan en de ervaringen die ik daar meemaak te kunnen delen met mijn ouders. Ook hoop ik dat de twee landen kan verglijken met elkaar, en zo nog meer te leren over cultuur en cultuurverschillen. Mijn ouders vinden het leuk om naar Azie te gaan omdat wij al twee keer naar Afrika zijn gegaan, en nog maar 1 keer naar Azie. Ik kijk er erg naar uit!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of FlorisV
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.