Vervolg Ghana reis

Gisteren kreeg ik officieel te horen dat mijn school volgend jaar een ontwikkelingsreis gaat maken naar de Kaapverdische eilanden, waar ik een paar jaar terug zelf ook ben geweest. Omdat de reis naar Ghana, waar ik mee ben geweest, zo'n succes was willen ze het gaan doorzetten. Dit keer gaat er wel 1 andere leraar mee. Ik ben erg blij dat op deze manier mensen de wereld kunnen zien, nieuwe culturen kunnen ontdekken en vriendschappen kunnen sluiten aan de andere kant van de wereld. Zelf heb ik een facebook vriend uit Ghana waar ik af en toe nog mee praat. Ik hoop dat zij ook zo positief zullen zijn over de reis.

Ik hoop dat ik de reizigers kan helpen door advies te geven en vragen te beantwoorden. En natuurlijk ga iedereen die twijfelt enthousiast maken met foto's van mijn reis. Ik denk dat het ook voor hun een onvergetelijke reis word, en ik ben blij dat door de reis die wij hebben gemaakt er nog veel meer mensen dit mee zullen maken!

Follow the author: FlorisV
More contributions of WorldSupporter author: FlorisV
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]