Mijn geïnspireerde zus

Mijn zus geeft lbiologieles op een middelbare school. Nadat ik naar Ghana was geweest volgend jaar kreeg ze het aanbod om naar Thailand te gaan met een groep leerlingen om daar mee te helpen aan de bouw van een opvangcentrum voor kinderen zodat ze kunnen leren inplaats van werken op het land. Mijn zus was geinspireerd door mijn reis en wilde dit zelf ook meemaken. Daarom gaat ze deze zomer mee als begleider naar Thailand om daar te gaan helpen. Ik vind het super leuk dat ze dat gaat doen, en ik ben blij dat ik haar heb kunnen inspireren! 

Follow the author: FlorisV
More contributions of WorldSupporter author: FlorisV
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]