Terug denken aan Ghana

Hoewel ik het aan het begin van het Ghana avontuur niet had gedacht, moet ik nog vaak denken aan situaties die zich hebben afgespeeld in Ghana. Dit komt bijvoorbeeld doordat mensen vragen over de rei of omdat ik op het nieuws beelden van Afrika zie. Ook zijn er soms situaties die ik kan verglijken met siuaties in Nederland. Ik vind dit erg leuk omdat ik nu zie dat de reis echt invloed op mij heeft gehad.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of FlorisV
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.