Image

Supporter

My latest activities - My WorldSupporter CV - Notifications of new content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Van januari tot juni 2013 heb ik in Ghana vrijwilligerswerk op een weeshuis en schooltje gedaan.
Dit was zo'n ontzettend mooie ervaring en ik ben zo blij dat ik iets voor die mensen heb kunnen betekenen. Ik heb daar echt geweldige mensen ontmoet en het weeshuis is zo liefdevol, met mensen die alles op offeren voor de weeskinderen. Het weeshuis wordt niet gesteund door de overheid en leeft volledig op donaties. De mensen waren mij zo ontzettend dankbaar, het is echt mijn tweede familie geworden.
Experience & Leisure: 
Toen ik 12 jaar was heb ik samen met een vriendin wekenlang muffins gebakken en lege flessen ingezameld voor Oxfam Novib.
Daar stond dat je voor 750 euro een schooltje kon laten bouwen, dat was ons doel. Uiteindelijk zijn we tot 450 euro gekomen en hebben we dat naar hun overgemaakt. Verder hou ik heel erg van reizen, de reis naar Ghana die ik pas gemaakt heb, heb ik niet als stage gedaan maar in mijn tussenjaar na de middelbare school.
Learn & Develop: 
Tijdens mijn middelbare schooltijd ben ik in de 4de klas naar Peru geweest. Onze school steunt daar een schooltje in het hooggebergte en elke 2 jaar ging er een groep leerlingen naartoe.
We zijn een jaar van te voren bezig geweest met allerlei sponsoracties. Zo deden we een sponsorbosloop, een fundraising dinner voor familie en vrienden, een kunstveiling en een loterij. De opbrengst was ruim 13.000 euro.
Help & Change: 
Op de middelbare school was ik hulpmentor van de brugklassen, waar ik hielp met kampen en feesten organiseren.
In de 4de klas ben ik met school naar Peru geweest, onze school steunt daar een schooltje, van te voren hadden we met allerlei benefietprojecten ruim 13.000 euro opgehaald. Ik ben nu net een week terug uit Ghana, waar ik 5 maanden vrijwilligerswerk heb gedaan in een weeshuis, hiervoor had ik 900 euro aan sponsorgeld ingezameld. Verder heb ik vorig jaar geholpen als begeleiding bij een zomerkamp voor kinderen.
Work & Initiate: 
Voor mijn reis naar Ghana heb ik eerst een aantal maanden heel hard gewerkt om de reis te bekostigen. Daar bovenop heb ik ook nog sponsorgeld ingezameld om daar te besteden.
Op mijn toenmalige werk hebben collega's ook allemaal geld bij elkaar gelegd en 200 euro gedoneerd.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer Jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Supporters of Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters