Een jaar wereldsupporter

Ik ben nu inmiddels meer dan een jaar verder als wereldsupporter en ook ruim een jaar terug uit Ghana.

Het jaar is ontzettend snel gegaan en ik ben blij dat ik dit heb gedaan! Ik denk dat ik mede door wereldsupporter zo actief ben bezig geweest voor mijn project. Ook heb ik door het lezen van andere blogs inspiratie opgedaan. Zo ben ik bijvoorbeeld ook een 'Live below the line challenge' begonnen (wat 700! euro heeft opgebracht voor mijn project). 

Ik heb me in dit jaar vooral bezig gehouden met mijn project voor het schooltje en weeshuis in Ghana waar ik vorig jaar heb gewerkt. En dit is zeker gelukt: ik heb bijna 4000 euro aan sponsorgeld opgehaald en hier kan in nu de school mee laten bestaan + nog een heleboel andere goede dingen doen! Echt geweldig!

Ik ben blij dat ik heb doorgezet met de dingen, soms heb ik wel gedacht van zal ik het wel doen, misschien slaat het helemaal niet aan of vinden mensen het irritant dat ik maar dingen blijven sturen over mijn project etc. Maar dit is helemaal niet het geval! Ik heb zulke leuke reacties gekregen en iedereen was altijd erg enthousiast.

Daarom mijn tip: zit je eraan te denken een actie op te zetten, mensen te benaderen, naar het buitenland te gaan of wat dan eigenlijk ook: doe het! Als je er zelf voor gaat moet het lukken en zijn er heel veel mogelijkheden! Ik heb gemerkt dat ik al zoveel heb bereikt door gewoon mensen aan te spreken of even door te vragen. Mensen zijn vaak heel geinteresseerd en als ze zien dat het is iets waar je zelf voor gaat vinden ze het al helemaal geweldig.

Al met al een mooi jaar, waarin ik veel heb bereikt denk ik zo.

What's next? Ik wil de Liberty School blijven steunen en er binnenkort weer naar terug om ze te knuffelen! Dit jaar zit het er waarschijnlijk nog niet in, maar hopelijk volgend jaar!

"Life is like riding a bicycle, to keep your balance you must keep moving"

Follow the author: Britt
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Britt
Comments, Compliments & Kudos

wauw tof hoor!! En het is

wauw tof hoor!! En het is altijd zo een kick als je doelen uitkomen en je echt iets kunt betekenen voor andere.Keep on going!xxx

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1