SAVE THE SCHOOL

Zoals ik al eerder aankondigde was ik bezig met het opzetten van een project. Afgelopen jaar ben ik 5 maanden in Ghana geweest. Ik heb daar in een weeshuis en op een school gewerkt en heb geweldige mensen ontmoet, het is mijn tweede familie geworden. Ik heb met eigen ogen gezien en meegemaakt hoe ze daar leven en wonen. Toen ik daar was heb ik met sponsorgeld o.a. een nieuw klaslokaal laten bouwen en voor een aantal kinderen hun schoolgeld betaald. Hoewel dit al heel mooi is, kan ik Ghana nog niet achter me laten en wil ik ze toch nog meer helpen. Eind Juli 2014 moet de ‘Liberty School’ de grond waarop de school staat officieel afbetalen. Tot nu toe mochten zij dit land nog voor een kleine huur gebruiken, maar nu moet alles afbetaald worden, anders moet de school opgeheven worden. Hier hebben zij echter geen geld voor.. Dit zou zo zonde zijn als alles wat ze hebben opgebouwd verloren gaat, daarom ben ik een project begonnen om de school en daarmee onderwijs voor 150 kinderen te behouden. Bij de organisatie **GET IT DONE** mag ik mijn project uitvoeren. Het idee is om door middel van ‘crowdfunding’ dit te gaan behalen. Crowdfunding wil zeggen dat je met behulp van een online platform veel mensen bereikt zodat zij jou project kunnen steunen. Met vele kleine beetjes hoop ik zo het streefbedrag te halen en het land van de school te kunnen afbetalen. Ik zou het onwijs gaaf vinden als jullie ook een bijdrage zouden willen geven! Meer informatie over het project en **doneren** kun je via deze link: [httppublic://blog/getitdone_0.jpgwww.getitdone.org/projects/160] Dit project bied een goede kans om aan een goed doel te doneren waarbij je direct ziet waar het naar toe gaat. *Medasi paaaa! (hartelijk bedankt)*

Image
Follow the author: Britt
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Britt
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]