Wauw wat een opbrengst! En heel goed nieuws!

Vorige week was mijn 'Live below the line challenge'. Ik had het opgezet voor mijn project en vrienden/kennissen gevraagd mee te doen en sponsors te zoeken voor mijn project. Er deden 7 mensen met me mee!

Iedereen heeft zich keurig aan het bedrag gehouden en ik hoorde van iedereen dat het leuk was om te doen. Het was een leerzame en leuke week. Je beseft nog meer hoe luxe wij eigenlijk leven en hoe het is om zo op je geld te moeten letten. Ik voelde me deze week af en toe echt gierig, maar dat moest wel wilde ik de week volbrengen. Toch vond ik het prima te doen, ik miste af en toe wel wat lekker vlees, wat gevarieerder eten en de tussendoortjes, maar voor de rest kwam ik prima uit! Ik heb uiteindelijk toch ook nog redelijk gevarieerd gegeten; een keer pasta, rijst, pannenkoeken, groentetaart, we zijn best creatief geweest met wat we hadden vond ik!

Verder kreeg ik ook super leuke reacties en ook de anderen die met me mee deden kregen hele leuke reacties. We werder actief gevolgd en plaatste ook regelmatig updates.

Maar dan nu waar we het uiteindelijk voor deden: het sponsorgeld! Iedereen heeft onwijs zijn best gedaan sponsors te zoeken, echt TOP! Zo leuk, ontzettend bedankt en ik ben trots op jullie! Ik weet nog niet het precieze eindbedrag, aangezien nog niet alles is overgemaakt, maarrrrr:

Er is ruim 700 euro aan sponsorgeld opgehaald!!!! Echt geweldig!! Wat ben ik blij dat ik heb doorgezet en de challenge heb georganiseerd!

Daarnaast heb ik nog geweldig nieuws, wat ik afgelopen week hoorde: Get It Done, de organisatie waarbij ik mijn crowdfundingproject 'Save the School' voor Ghana heb lopen (www.getitdone.org/projects/160) heeft een grote donatie van KLM gekregen, en daarvan gaat een heel deel naar mijn project, wat betekend dat ik het eindbedrag van 3675 euro heb gehaald!!! Er is nu genoeg geld binnen om de grond af te betalen en de school officieel de papieren in handen kan nemen. DE LIBERTY SCHOOL KAN BLIJVEN BESTAAN!

Ik ben zo ontzettend blij! Ontzettend veel dank voor alle sponsors, steun en hulp! Dankzij jullie allemaal hebben we dit project voltooid en blijft nu het onderwijs voor 150 kinderen bestaan! Er is door de enorme opbrengst zelfs nog meer geld dan nodig is opgehaald, dus behalve het af betalen van de schoolgrond kan ik nog meer goede dingen doen. Deze week heb ik verder contact met Godbless (de headmaster van de school) om af te spreken wat we verder gaan doen. Ik hou jullie op de hoogte!

 

Follow the author: Britt
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Britt
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]