Alweer een jaar geleden dat ik vertrok.

Afgelopen zaterdag was het alweer een jaar geleden dat ik voor 5 maanden naar Ghana vertrok, ik moet zeggen dat ik de hele dag er wel een beetje bij stil stond. Want wat was het een gekke dag, eerst een (toch wel) moeilijk afscheid met heel wat traantjes en vervolgens sta je daar dan in Afrika! Ik heb daarna verder nooit meer heimwee gehad, alleen heb ik nu in Nederland nog steeds heimwee naar Ghana.. Ondertussen ben ik nu veel aan het regelen, ik zit namelijk bij mijn studievereniging in een commissie. Wij organiseren activiteiten voor onze leden en ook steunt de vereniging het goede doel 'Defence for Children'. We zijn nu bezig om een open podium te organiseren waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. In de commissie zitten is erg leuk maar ook leerzaam, je moet namelijk nog aan behoorlijk wat dingen denken om het allemaal te regelen. Daarom hou ik het ook kort, zo meteen weer een vergadering!:)

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Britt
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
20