Alweer een jaar geleden dat ik vertrok.

Afgelopen zaterdag was het alweer een jaar geleden dat ik voor 5 maanden naar Ghana vertrok, ik moet zeggen dat ik de hele dag er wel een beetje bij stil stond. Want wat was het een gekke dag, eerst een (toch wel) moeilijk afscheid met heel wat traantjes en vervolgens sta je daar dan in Afrika! Ik heb daarna verder nooit meer heimwee gehad, alleen heb ik nu in Nederland nog steeds heimwee naar Ghana.. Ondertussen ben ik nu veel aan het regelen, ik zit namelijk bij mijn studievereniging in een commissie. Wij organiseren activiteiten voor onze leden en ook steunt de vereniging het goede doel 'Defence for Children'. We zijn nu bezig om een open podium te organiseren waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. In de commissie zitten is erg leuk maar ook leerzaam, je moet namelijk nog aan behoorlijk wat dingen denken om het allemaal te regelen. Daarom hou ik het ook kort, zo meteen weer een vergadering!:)

Image
Follow the author: Britt
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Britt
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]