Live below the line challenge update!

Gister 23 juni zijn we met 7 mensen van start gegaan met de 'live below the line' challenge!

Zoals ik al eerder heb geschreven, had ik dit opgezet voor mijn eigen project (www.getitdone.org/projects/160). De bedoeling was dat de deelnemers sponsors zouden zoeken voor de uitdaging die ze aangaan. Ze zijn actief opzoek geweest naar sponsors en aan het einde van de challenge week zal bekend worden hoeveel sponsorgeld er is opgehaald, ik ben benieuwd!!

Nu even over de challenge.

Gister ochtend ontbeet ik nog bij mijn ouders, ik heb ze keurig betaald voor mijn sneetjes brood. Vervolgens ging ik naar Utrecht terug en ging ik boodschappen doen. Na een aantal winkels te hebben rond gestruind en prijzen vergeleken te hebben, kwam ik al met een mooie voorraad thuis. Een zak pasta, een pak rijst, een broccoli, snijbonen, 2 bananen, 2 tomaten, een brood, een pot appelstroop, een bak havermout en blikjes tomatenpurree. Dit alles voor 5,50. (Btw, wij doen de challenge voor €2 euro per dag). Hier kan ik voorlopig mee vooruit! Gister avond heb ik pasta met een halve broccoli en tomatenpurree gegeten, was prima te doen!

Vanmorgen ontbeten met mijn kommetje havermoutpap, iets minder te doen, maar alsnog prima verder.

Ik heb nog wat te besteden, maar ga proberen zelfs nog wat over te houden, dus we zullen zien! Zal aan het einde van de week laten weten hoe het is gegaan en hoeveel geld er is opgehaald.

 

Follow the author: Britt
More contributions of WorldSupporter author: Britt
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]