Voorbereidingen

Deze week ben ik bezig geweest met het voorbereiden van mijn reis. Afgelopen maandag ben ik naar de Ambassade van Vietnam in Den Haag geweest, waar ik na een half uurtje al weer weg liep met een visum in mijn paspoort. Ik, gelukkig goed wakker, zag dat mijn visum maar voor een maand geldig was, hoewel mijn vrijwilligerswerk al 5 weken duurt. Dus we zijn weer omgedraaid en hadden binnen een paar minuten een 3-maanden visum bemachtigd. Donderdag ben ik naar de GGD geweest voor inentingen. Als je zo hoort over alle enge ziektes die er daar zijn en waar je allemaal pillen of prikken voor krijgt, begint me toch langzaam weer wat meer te dagen dat het niet alleen een mooi, groot en spannend avontuur is. Natuurlijk weet ik dat het er in Zuid-Oost Azië niet al te goed aan toe gaat, maar nu, zonder daar al te zijn, wordt dat weer een stuk duidelijker. De reis die ik wilde maken, vanaf het moment dat ik wist dat het kon, begint nu te veranderen van een droom naar de werkelijkheid. Over 6 weken en 6 dagen zit ik er al. Geweldig!

Follow the author: zigenhornlieke
More contributions of WorldSupporter author: zigenhornlieke
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Leuk dat het nu zo dichtbij

Leuk dat het nu zo dichtbij komt! En gelukkig dat je oplet, anders zit je daar zometeen met een verlopen visum. Volgens mij kun je dan echt flink in de problemen komen.. Ik zou je niet teveel zorgen maken over de inentingen, die zijn er juist voor om je te beschermen.

Veel succes met je voorbereidingen en houd ons op de hoogte! Vergeet ook niet een fototoestel mee te nemen voor mooie foto's en video's! Een smartphone houdt het vaak niet zo lang uit ;)

Toevallig is net vandaag mijn

Toevallig is net vandaag mijn fotocamera binnen gekomen! Ik lees net mijn bericht van de vorige keer terug en dat is nu precies 3 weken en 3 dagen geleden. Van nu tot de dag van mijn vertrek is ook nog maar 3 weken en 3 dagen, het afscheid nemen is zelfs al begonnen. Bedankt voor je reactie :)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2