Friet bakken voor het goede doel!

Samen met een collega heb ik geld ingezameld voor serious request! We hebben onze fooien in een pot gedaan en uiteindelijk 100 euro opgehaald. Ik heb gezien dat dat dus vrij makkelijk gaat en ben er eens over na gaan denken. Ik zou ook geld in kunnen zamelen voor in Vietnam. Ik vertrek echter al over twee weken en het leek mij een beter idee om na mijn reis wat geld op te halen, wanneer ik mensen ook kan vertellen waarom ze iets moeten doneren en waar het geld heengaat. Ik begin wel steeds meer ideeën te krijgen over wat goede manieren zijn om geld in te zamelen of op een andere manier iets goeds te doen voor de wereld!

Image
Follow the author: zigenhornlieke
More contributions of WorldSupporter author: zigenhornlieke
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]