Haar doneren

Ik heb vandaag mijn haren af laten knippen om het te doneren aan het goede doel. Via stichting Haarwensen geef ik zo een ziek kindje, dat zijn of haar haar verloren heeft, een deel van een pruik. Van mijn haar en dat van anderen bij elkaar maken ze een pruik. Morgen is het dan eindelijk zo ver! Ik vertrek! Ik zal tussendoor proberen af en toe wat op deze site te zetten en ik ben in ieder geval ook te volgen op liekezigenhorn.waarbenjij.nu. Ik heb er zin in!

Image
Follow the author: zigenhornlieke
More contributions of WorldSupporter author: zigenhornlieke
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]