Image
WorldSupporter Magazine of Deniesje
Image
Travel & Move: 
Zon, zee en zomer! Maar dan wel verantwoord. Beetje milieu en mensbewust vakantie vieren geeft toch een veel relaxter gevoel.
Experience & Leisure: 
Ik kijk veel tv en films, en ik ga wel eens uit. Afgezien van de dingen die ik in de andere stukjes al noem, doe ik niet zo heel veel haha! Ik wil ook wel eens lekker ontspannen. :)
Learn & Develop: 
Op school doen we elk jaar mee aan Zip-Your-Lip. Dan gaan we een dag niet eten om geld op te halen zodat kinderen in arme landen wel kunnen eten.
Het is altijd enorm gezellig met een hele dag vol festiviteiten.
Help & Change: 
Ik werk bij de thuiszorg en organiseer om de maand een spelletjesavond in het bejaardentehuis in de wijk.
Work & Initiate: 
Ik werk al sinds mijn 16e in de thuiszorg. Ik help mensen die het niet meer kunnen met hun huishouden. Het mooiste was toen ik een vrouw hielp die van de trap gevallen was.
Ze kon helemaal niet meer lopen en had overal hulp voor. Ik heb alles schoongemaakt en daarna nog even met haar gepraat. Ze kon echt zo mooi vertellen! Ze heeft me heel veel geleerd. Ze maakt taarten als hobby en toen ze wat beter was, hebben we samen een appeltaart gebakken en gratis in de buurt rondgebracht.
My Favorite Content

Nothing found.

Most Popular - Most Visited
My Latest Activity
Karaoke

Afgelopen weekend heb ik mijn vrienden uitgenodigd voor een karaoke avond. Het was echt supergezellig! Het was ontzettend leuk om met zijn allen te zingen en het voelde heel eensgezind. Eerst was het wel even spannend hoor, maar toen er een wijntje openging, kwamen de stemmen ook los. Uiteraard hebb...

Image

We hebben laatst de zolder opgeruimd, en ik vond een klamboe van vorig jaar. We zijn toen naar Gambia geweest en hadden hem aangeschaft om de kans op malaria te verkleinen. De extra ruimte hebben we nu nodig dus hebben we de klamboe naar de Reiskringloop Winkel gebracht! We hadden hem eerst even nag...

Zip-Your-Lip

Elk jaar doen we bij ons op school mee aan Zip-Your-Lip. Het is heel makkelijk te organiseren! Kijk maar eens op http://www.zipyourlip.nl/. Je moet even met je school afspreken of ze er een dag voor kunnen regelen, de lessen kunnen gewoon doorgaan. Dan ga je daar 's ochtends vroeg heen en blijf je 2...