De helden van het WK

Als mega voetbal liefhebber ben ik ontzettend blij met de prestaties van het Nederlands elftal. Na de heerlijke overwinning op Spanje was het ook vanavond tegen Australië weer raak! Maar ook naast de lijnen zijn er echte voetbal helden. Oneworld maakte een team met 'Voetballers met een missie'. Al deze voetballers zijn ambassadeur van een stichting,hebben een eigen stichting of zetten zich geregeld in voor goede doelen. . Mijn persoonlijke favoriet; Giovanni van Bronckhorst. Naast dat ik het een super voetballer vindt, heeft hij ook een hele mooie stichting. Maar ook de (naar mijn idee heerlijk nuchtere) Dirk Kuyt combineert zijn sport met goede activiteiten. Met Johan Cruyf als coach (waar ik geen mega fan van ben) is dit toch wel een winnend team. En zelf de, op het veld mega agressieve en imponerende Balotelli heeft een goed hart.

Wie is jou favoriet? En ken jij nog mensen die aan de selectie toegevoegd moeten worden? Ik ben benieuwd!

One World - Voetballers met een Missie

 

Follow the author: Kirsten
More contributions of WorldSupporter author: Kirsten
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

:)

ik ben ook echt een mega voetbal liefhebber maar hier wist ik niks van, tof zeg!! 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1