Opbrengst Statiegeldactie

Hallo allemaal,

Ik heb de uitslag van de statiegeldactie binnen en ik kan zeer zeker tevreden zijn. Even om het geheugen op te frissen, in de maand februari had ik bij de Jumbo in Belfeld een statiegeldactie lopen. In de winkel stond een ton waar mensen hun statiegeldbonnetje in konden stoppen en zo iets bijdragen aan mijn reis.

De uitslag van de verkoop van armbandjes, kettingen en losse donaties was in totaal ongeveer €140,- dat is natuurlijk al een heel mooi bedrag. Nu kreeg ik ook nog te horen dat ik met mijn statiegeld een bedrag van €78 euro had opgehaald. Niet echt veel maar wel een mooi bedrag. Maar daar hield het nog niet op. De jumbo zelf besloot de €78,- aan te vullen tot €100 euro!

Ik was helemaal blij toen ik het nieuws te horen kreeg! Nu ben ik weer een stukje dichter bij mijn reis naar Brazilië en oh wat heb ik er zin in! En de eerste voorbereidings dag is al over twee weken. Hier heb ik ook super veel zin in! Eindelijk een keer mijn reisgenootjes ontmoeten!

groetjes renee

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Renee_Vercoulen17
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
5
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.