WorldSupporter Magazine of Roland Visser

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Na mijn reis naar Uganda van afgelopen zomer is het allemaal enorm gaan kriebelen. Het liefst had ik direct weer het vliegtuig ingestapt terug naar Afrika.
In de tussentijd heb ik nog wat uitstapjes gemaakt (naar IJsland voor eigen plezier en Porto, Portugal voor het organiseren van een studietrip). En in juli is het dan eindelijk weer zover: ik ga naar Tanzania voor een vrijwilligersproject via VWW en om de Kilimanjaro te beklimmen!
Experience & Leisure: 
Ik reis erg graag en ik zou tijdens mijn reizen ook wat willen betekenen voor mensen of natuur. Verder ben ik vrijwilliger bij Nationale Vereniging de Zonnebloem.
Zij zetten mensen zoals mij in om als 'buddy' er te kunnen zijn voor ouderen of voor jongeren met lichamelijke beperkingen. Met regelmaat ga ik even langs bij meneer Gerrit Schaap. Hij was vroeger een speciale leerling en is nu slecht ter been (hij is 83). De communicatie was in het begin even lastig (nog steeds soms) omdat hij heel moeilijk praat. Inmiddels merk ik wel dat het soepel loopt en volgens mij vindt hij mijn gezelschap prettig.
Learn & Develop: 
Nu studeer ik technische bedrijfskunde. Wellicht zou ik dit later kunnen gebruiken om bedrijven in Afrika of Azië te helpen ontwikkelen.
Mijn insteek is in ieder geval om er meer mee te doen dan 'standaard' kantoorwerk in Nederland. Veel van mijn vrienden, ook op school, heb ik verteld over de projecten en een aantal zitten nu met het idee om ook zoiets te gaan doen.
Help & Change: 
Deze zomer wil ik gaan deelnemen aan een vrijwilligersproject in Ugunda. Dit project besteedt aandacht aan de lokale bevolking, schoon drinkwater en genereert inkomsten uit landbouw.
Ook gaat een deel van de boekingskosten rechtstreeks naar de bevolking als donatie. In de zomer van 2014 ga ik deelnemen aan een project via Vrijwillig Wereldwijd. We verblijven in een weeshuis vlakbij Iringa, Tanzania. wij zijn het liefst met onze handen bezig en overdag zullen we bezig zijn met diverse construction-projecten. In de avonden en weekenden zullen we ook wat activiteiten met de weeskinderen ondernemen.
Work & Initiate: 
Mijn huidige werkgever zet teams in voor de run voor Spieren voor Spieren.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters