Het nieuwe jaar is aanstaande!

Het jaar 2014 is bijna ten einde. En wat was het een mooi jaar! Met een fantastische reis naar Tanzania kon de zomer (en het hele jaar) al niet meer stuk! De reis en het ontwikkelingswerk heeft zo'n diepe impact op me gehad en indruk op me gemaakt dat ik besloten heb er een boek over te schrijven. Van het schilderen van de bibliotheek, op ziekenbezoek bij een collega, tot aan de succesvolle beklimming van de Kilimanjaro en een tropische afsluiter in Zanzibar: het was een levenservaring om nooit te vergeten. Het boek is nog steeds 'work in progress' maar tegen de tijd dat het af is zal ik dit hier weer kenbaar maken. Voor een sneak-preview: het hoofdstuk 'Het lied van de Masai'  staat op mijn profiel.

Afgelopen woensdag heb ik in het kader van Kerst geholpen op de Kerstmiddag van Stichting de Zonnebloem. Ook al viel er weinig daadwerkelijk te helpen in handelingen, het was goed om er te zijn en deze mensen een ontzettend leuke middag te geven.

Aan alle Wereldsupporters: maak er een mooi jaar van en geniet van de feestdagen!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Roland Visser
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
7
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.