Blog Uganda, Lwengo Nakyenyi project

In dit bericht plaats ik een link naar mijn blog op de Be More site.

http://rolandvisser.be-more.nl/

Mijn deelname aan dit project was mijn eerste vrijwilligersproject en het smaakt zeker naar meer! Hieronder volgt nog een link met een artikel over reisverslaving. Van die 10 punten die worden genoemd zijn er 9 waarin ik me echt exact kan vinden. Na mijn terugkomst uit Uganda heb ik besloten om, in combinatie met de drang die ik heb om te reizen, vaker een project te gaan doen. Het is niet alleen een fantastische manier van reizen, ook heb ik daar een doel en kan ik wat betekenen voor de mensen in dat land. In mijn eentje verbeter ik de wereld niet maar het begint uiteindelijk allemaal bij jezelf. De dankbaarheid die ik heb gekregen van de mensen in mijn omgeving in Uganda was geweldig om mee te maken, net als de reacties die ik hier in Nederland kreeg en nog steeds krijg over mijn vrijwilligersproject.

Link artikel reisverslaving:

http://www.columbusmagazine.nl/nieuws/4018/10_symptomen_van_reisverslaving.html

Erg leuk stuk om te lezen en wie weet zijn er meer mensen die zich hierin herkennen ;)

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Vondt je vorige stukje erg

Vondt je vorige stukje erg leuk dus ik zal je blog bekijken! oh en thanks for posting die link over reisverslaving!

--

Jaaaaa, ik herken mezelf volledig!!

Reizen is gewoon heerlijk

xx

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Roland Visser
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
11 2
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.