Photo
Title: Fondsenwerving en nieuwe vrijwilligers
Fondsenwerving en nieuwe vrijwilligers

Fondsenwerving en nieuwe vrijwilligers

Media of Roland Visser
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
Fondsenwerving en nieuwe vrijwilligers

Fondsenwerving en nieuwe vrijwilligers

Hoi allemaal!

Van het weekend zijn de formulieren van Vrijwillig Wereldwijd over het project dat we gaan doen a.s. zomer op de mat gevallen. Sinds de vliegtickets geboekt zijn, zijn Ruwan (goede vriend van me die mee gaat naar Tanzania) en ik dagelijks bezig met Tanzania en onze reis, was het maar vast juli!

Onlangs sprak ik een vriend via school die nu ook met een vriend van hem naar Afrika wil in combinatie met een vrijwilligersproject. Hartstikke top natuurlijk. Toevallig kwam mijn moeder dezelfde week ermee dat een vriendin van haar ook zoiets wil gaan doen. Het lijkt wel happy hour de laatste tijd wat dat betreft, maar leuk om te zien dat ze dat willen doen, mijn verhalen en foto's hebben het goed gedaan merk ik. Beide zijn nog aan het oriënteren en ik heb ze een kort mailtje gestuurd met een aantal organisaties erin en onderaan een tip om een Wereldsupporter CV aan te maken.

Voor Ruwan en ik staat na het project ons nog een grote uitdaging te wachten. Het is nog niet rond, maar wij willen de Kilimanjaro gaan beklimmen als we in Tanzania zijn! Ik heb er al veel over gelezen en het lijkt me de ervaring van mijn leven! En later zat ik te denken dat dit wel een perfect iets is om meteen een actie aan vast te hangen. Ik heb voor mezelf al besloten dat ik, mocht ik de top bij Uhuru Peak halen, ik een mooi bedrag over maak naar mijn vorige project in Uganda. Ter zijner tijd zal ik via Facebook e.d. wat promotie de wereld in sturen en hopelijk, net als vorig jaar, een hoop mensen zover krijgen om hetzelfde te doen. Het voordeel is dat ik al een verhaal heb en foto's van Uganda, wat mooi is voor de beeldvorming. De actie zal gebaseerd zijn op het halen van de top van de berg en dat mensen aan de hand daarvan een donatie doen aan het project van Be More. Klinkt gek misschien, gezien het feit dat ik komende zomer vrijwilliger ben bij Vrijwillig Wereldwijd. Maar het project in Uganda heeft me wel gegrepen en daarvan heb ik verhalen te vertellen aan de mensen die geld storten. Wellicht komt er na de reis weer een nieuwe actie, maar dan voor Tanzania.

Eerst maar goed gaan trainen en zorgen dat ik de Uhuru Peak haal, en middels een mooie fondsenactie het project bij Lwengo weer blij kan maken!

Groet,

Roland

Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]