Pieken voor het goede doel

Beste Wereldsupporters,

In juli gaan ik en een vriend van me naar Tanzania om daar twee weken vrijwilligerswerk te doen in Illula, via Vrijwillig Wereldwijd. Afgelopen vrijdag was hiervoor de deelnamedag en wat ik kon zien en al wist verrichten ze goed werk! Wij kijken er naar uit, het begint nu echt dichtbij te komen!

Nu wil ik net als vorig jaar wat aan fondswerving gaan doen. In augustus willen Ruwan en ik de Kilimanjaro gaan beklimmen met Ahsante Tours. Een enorme en een spannende uitdaging! Als ik de top haal, dan doneer ik €100,00 aan een van mijn vrijwilligersorganisaties (Be More of Vrijwillig Wereldwijd). De keuze hiervoor kan ik pas maken nadat ik werk heb verricht voor VWW.

Dit weekend zal ook de eerste banner hiervoor op mijn Facebook komen. Wil je ook meedoen? Stuur me een bericht, of like dit bericht ter steun!

 

STEUN OOK:  http://dorcas.nl/help-mee/kilimanjaro-2014/

 

Groet!

Follow the author: Roland Visser
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]