Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik heb nog niet zo veel ervaring op het reisgebied, wat betreft een wereldbijdrage. Uganda zal de eerste grote reis zijn met een wereldbijdrage, namelijk vrijwilligerswerk.
Experience & Leisure: 
Ik houdt heel veel van chocolade en koop daarom vaak Tony Chocoloney fairtrade chocolade.Verder heb ik al meerdere keren statiegeldflessen van mensen mogen inleveren om hiermee geld op te halen.
Ook heeft de groep gezamenlijk gezorgd dat er bij Route 66, een restaurant in Veldhoven, een viergangendiner speciaal voor Uganda op de kaart staat. Mensen kunnen via de site reserveren. Het diner bedraagt 14,75 en zij doneren hiervan 5 euro aan onze groep.
Learn & Develop: 
Ieder jaar opnieuw organiseert het Sondervick College (de school waar ik op zit) verschillende activiteiten om geld in te zamelen voor goede doelen.
Voorbeelden hiervan zijn de kerstmarkt, de kerstcross, de lessenmarathon, enz. De goede doelen waar het geld voor bedoeld is, verschillen per jaar. Op school zal ik en de groep waarmee ik naar Uganda ga presentaties gaan verzorgen om andere leerlingen te stimuleren om ook zo'n avontuur aan te gaan.
Help & Change: 
Ik ga van 28 december tot 12 januari naar Uganda om daar vrijwilligerswerk te doen. Samen met een groep van 20 mensen ben ik bezig om geld in te zamelen.
We organiseren onder andere een schoolfeest, een lessenmarathon en een benefietdiner. In samenwerking met de Albert Heijn (3 verschillende filialen) is er een appelflappenactie georganiseerd, waarmee 729 euro is opgehaald. Verder heb ik ook via social media mensen verteld over Uganda en de reis die ik ga maken.
Work & Initiate: 
Ik werk bij de Albert Heijn en zij hebben mij zeer goed geholpen met het inzamelen van geld, door middel van de appelflappenactie.
Bij de Albert Heijn verkopen wij ook fairtrade producten, welke veel verkocht worden.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

My Latest Events

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters