Benefiet Diner

Samen met mijn expeditieleden zijn wij bezig om geld in te zamelen voor onze expeditie naar Uganda, waar wij vrijwillegerswerk gaan doen. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we een benefietdiner gehouden. Dit benefietdiner vond plaats in het Grown hotel in Eindhoven. Per persoon betaalde de mensen 40 euro voor een 5 gangen menu, gemaakt door een kok met een Michelin ster. Van iedere 40 euro kregen wij 25 euro. De expeditieleden zorgde voor de voorbereidingen, zoals de tafels dekken. Zelf hebben we ook een loterij geregeld, waarbij iedereen zijn bijdrage moest leveren door prijzen mee te nemen.
Rond half 7 druppelde de eerste mensen al binnen. Bij binnekomst kregen de mensen een amuse met een drankje. Ook werd een toespraak gehouden door de eigenaar en door onze begeleider (leraar van school). Om 8 uur konden mensen naar hun aangeweze tafel en werd het diner geserveerd. Ondertussen stond ik in de afwas samen met Manouk en hadden de rest van de leden een andere taak, zoals serveren, drank schenken, enz. Alles liep geordend en iedereen was tevreden.
Na afloop van het diner gingen de gasten terug naar de ontvangstzaal. Daar kregen de gasten nog een kopje koffie of thee. Ondertussen werden de prijzen van de loterij uitgedeeld. Ook werden we nog verrast door de eigenaar van het hotel, die vertelde dat we het hele bedrag gesponsord kregen. Dit betekent dat we per persoonn, wie was komen eten, niet 25 euro kregen, maar 40 euro! Met de loterij hebben we ongeveer 750 euro opgehaald.
Al met al was het dus een geslaagde avond!

Follow the author: Naomi
More contributions of WorldSupporter author: Naomi
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]